06-12-2011 18:44

דנדוש בשבילך נשמה =)

מאת: לילוש


מספר צפיות: 575עוגיות שוקולד צ’יפס
דרוג הגולשים:

מצרכים
ל-30 עוגיות:
125 גרם חמאה
6 כפות סוכר
6 כפות סוכר חום
¼ כפית מלח
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח (125 גרם)
½ כפית סודה לשתייה
1 כוס שוקולד צ’יפס
½ כוס אגוזי פקאן קצוצים (אם רוצים)
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2.שמים בקערת המערבל את החמאה, שני סוגי הסוכר, המלח, הביצה ותמצית הווניל. מקציפים במהירות גבוהה כ-2 דקות, עד שהבלילה מבהירה במקצת. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח והסודה לשתייה. מוסיפים לבלילה ומערבלים במהירות נמוכה, עד שנוצרת עיסה אחידה. מוסיפים את השוקולד צי’פס והאגוזים ומערבבים קלות בכף עץ, כדי לפזר אותם בעיסה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כשעה.
3.יוצרים מהבצק הקר כדורים בקוטר כ-2 ס"מ ומסדרים אותם בתבנית, במרווחים של כ-4 ס"מ זה מזה. מאחסנים את התבנית כ-10 דקות במקפיא.
4.מעבירים את התבנית ישירות לתנור ואופים 10-20 דקות, רק עד שהעוגיות מזהיבות בשוליהן (לא יותר, כדי שלא יתקשו). מצננים כ-5 דקות בטמפרטורת החדר ומעבירים לכלי אחסון אטום. העוגיות נשמרות כשבוע במקום קריר ויבש.

הוסף תגובה | קישור להודעה

Topic Link ‏דנדוש בשבילך נשמה =)‏ - ‏לילוש <-- אתה נמצא כאן [תגובות: 1]06-12-2011 18:44
מספר צפיות: 575עוגיות שוקולד צ’יפס
דרוג הגולשים:

מצרכים
ל-30 עוגיות:
125 גרם חמאה
6 כפות סוכר
6 כפות סוכר חום
¼ כפית מלח
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח (125 גרם)
½ כפית סודה לשתייה
1 כוס שוקולד צ’יפס
½ כוס אגוזי פקאן קצוצים (אם רוצים)
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2.שמים בקערת המערבל את החמאה, שני סוגי הסוכר, המלח, הביצה ותמצית הווניל. מקציפים במהירות גבוהה כ-2 דקות, עד שהבלילה מבהירה במקצת. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח והסודה לשתייה. מוסיפים לבלילה ומערבלים במהירות נמוכה, עד שנוצרת עיסה אחידה. מוסיפים את השוקולד צי’פס והאגוזים ומערבבים קלות בכף עץ, כדי לפזר אותם בעיסה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כשעה.
3.יוצרים מהבצק הקר כדורים בקוטר כ-2 ס"מ ומסדרים אותם בתבנית, במרווחים של כ-4 ס"מ זה מזה. מאחסנים את התבנית כ-10 דקות במקפיא.
4.מעבירים את התבנית ישירות לתנור ואופים 10-20 דקות, רק עד שהעוגיות מזהיבות בשוליהן (לא יותר, כדי שלא יתקשו). מצננים כ-5 דקות בטמפרטורת החדר ומעבירים לכלי אחסון אטום. העוגיות נשמרות כשבוע במקום קריר ויבש.
קישור להודעה ‏לילווווווש‏ - ‏דנדי06-12-2011 19:00
מספר צפיות: 582תודהה כפרעליייךך...
ני ינסה את זה =]